Sefica inbraakdetectie

INBREKERS IN JE HUIS, SEFICA SLAAT SNEL ALARM

De innovatieve alarmcentrales, aangeboden door het Sefica-netwerk, behoren tot de meest geëvolueerde, complete en betrouwbare in de huidige markt. Ze zijn geschikt voor zowel woningen en winkels als industriële en administratieve gebouwen.

Inbraakdetectiesystemen met signalisatie mogen enkel worden geplaatst door professionele installateurs, gekeurd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Eenvoudige, intuïtieve bediening

Een slim ontworpen alarmcentrale minimaliseert de kans op foute handelingen, daarom zijn Sefica-systemen (de systemen die gecommercialiseerd worden door Sefica) makkelijk en intuïtief te bedienen. Sefica biedt verschillende bedieningsopties:

  • touchscreen
  • toetsenklavier
  • kaart- of badgelezer
  • afstandsbediening


Sirenes, de schrik van elke inbreker.

Een buitensirene is een belangrijk element van het inbraakdetectiesysteem. Een sirene aan de gevel schrikt inbrekers af en verwittigt de buurt in geval van alarm. Ook een binnensirene is onontbeerlijk. Zijn krachtige en storende geluid (dicht bij de pijngrens) zorgt ervoor dat inbrekers op de vlucht slaan.

Sefica-buitensirenes voldoen aan alle eisen: ze zijn elegant, betrouwbaar en permanent bedrijfszeker. Ze vragen weinig onderhoud en hebben een uitzonderlijk lange levensduur.

Buitensirene
Sensor

Verschillende vormen van detectie

Volumetrische detectie

De detector negeert bronnen van ongewenst alarm, maar reageert snel op bewegingen van een potentiële inbreker binnen een bepaald volume.

Perimetrische detectie

Openings-, schok- of glasbreukdetectoren doen het alarm afgaan, ook al heeft een potentiële inbreker het gebouw nog niet betreden. De actieve infraroodbarrières vormen een onzichtbare ‘omheining’. Bewoners kunnen wel vrij bewegen in het gebouw.

Binnensirene

Inbraakdetectiesysteem op maat

De informatieoverdracht naar een meldkamer is één van de sleutelfuncties van een goed beveiligingssysteem, dat kan via het internet of via een (mobiel) telefoonnetwerk.

Draadloze of bekabelde technologie? Een erkende Sefica-installateur adviseert je steeds de meest geschikte oplossing voor jouw project.

360° beveiliging met BlueShield

BlueShield is een innovatieve totaaloplossing met bewegingsdetectoren en intelligente camera’s en werkt als een soort onzichtbaar beschermingsschild rond je woning of bedrijfsgebouw. Het is een unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen met een extra beveiligingsperimeter buiten.

Meer informatie
BlueShield