Sefica camera

WAT ER OOK GEBEURT, SEFICA HEEFT HET GEZIEN

Camerabewaking verwacht je in luchthavens, banken, grote parkings… Toch helpt Sefica ook bedrijven, handelszaken, vrije beroepen en residentiële woningen te beveiligen. En daarvoor bestaan verschillende modellen: bullet-, vaste en beweegbare domecamera’s.

Met de hoogtechnologische camerasystemen van Sefica hou je makkelijk een gebouw in de gaten vanaf je pc, smartphone of tablet, waar je ook bent.

Binnen en buiten, dag en nacht

Sefica-camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende-uitvoeringen: dome, turret, bullet, cube, PTZ, … Plaats ze zowel binnen als buiten voor een optimale bescherming van een gebouw en zijn toegangen.

Verschillende camera’s zijn uitgerust met infraroodverlichting, die onzichtbaar is voor het menselijke oog. Zo ‘ziet’ de camera alles, zelfs in totale duisternis.

De Sefica Starlight camera’s zijn uitgerust met extreem gevoelige sensoren, die dan ook beelden geven bij heel lage lichtomstandigheden.

Bullet Sefica
Dome Sefica

Meerdere technologieën

Elke technologie heeft haar voordelen en haar toepassingen. Welke oplossing het beste aansluit bij je noden en verwachtingen wordt bepaald door een professionele installateur. Een combinatie van verschillende technologieën is ook mogelijk.

IP-technologie (Internet Protocol)

Hogeresolutiecamera’s voor wie naast een overzichtsbeeld ook details wil zien (bv. een kassa, inkomhal, nummerplaten). De camera’s worden via een UTP-kabel aangesloten op een (computer-) netwerk.

Sefica biedt een enorme keuze aan cameramodellen, al dan niet met extra functionaliteiten zoals lokale opname op een micro SD-kaart, autofocus, in- en uitgangen voor koppeling van audio en alarmcontacten. Camera’s met AI (artificiële intelligentie) zijn niet langer science fiction, maar kunnen ingezet worden voor gezichtsdetectie, personentellingen en tal van andere toepassingen

HD-CVI-technologie (High Definition Composite Video Interface)

De ideale oplossing voor wie een bestaand systeem met coax-bekabeling heeft en dit wil vernieuwen met behoud van de bestaande bekabeling. Met deze technologie verkrijg je hogeresolutiebeelden over (bestaande) coax RG59 bekabeling.

Voordelen: geen vertraging van het beeld en geen gebruik van bandbreedte op het netwerk.

Camerabewaking met videofonie

IP-videofonie kan makkelijk worden gelinkt aan een camerabewakingssyteem. Belt er iemand aan, dan stuurt het systeem een pushbericht naar je smartphone: je kunt communiceren met de bezoeker en de deur openen vanop afstand.

De buitenpost is beschikbaar met geïntegreerde kaartlezer. De elegante binnenpost heeft een eenvoudig te bedienen touchscreen en bewaart automatisch foto’s op een interne micro SD-kaart.

Sefica videofonie

Geïntegreerd beveiligingssysteem

Een camerabewakingssysteem kan worden gekoppeld aan domotica, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie… voor een perfect geïntegreerd beveiligingssysteem.

Sefica dome

Aansluiting op een videorecorder

De camera’s worden aangesloten op een recorder, om beelden ‘live’ te bekijken of op te nemen. Kies voor een continue opname, een opname volgens tijdschema of als reactie op een gebeurtenis (bewegingsdetectie, manueel opstarten…).

Sefica recorder
Sefica BlueShield

360° beveiliging met BlueShield

BlueShield is een innovatieve totaaloplossing met bewegingsdetectoren en intelligente camera’s en werkt als een soort onzichtbaar beschermingsschild rond je woning of bedrijfsgebouw. Het is een unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen met een extra beveiligingsperimeter buiten.

Meer informatie