BlueShield

JE GEBOUW 360° BEVEILIGD MET BLUESHIELD

Om je woning of bedrijfspand te beschermen, installeer je eerst een inbraakdetectiesysteem binnen. Maar een poging tot inbraak gaat vaak gepaard met materiële – soms zelfs emotionele – schade. Is voorkomen dan niet beter dan genezen? Ongetwijfeld wel.

BlueShield detecteert ongewenste bezoekers zodra ze een voet zetten op je domein, nog vóór ze het beveiligde pand bereiken. Het slimme, preventieve beveiligingssysteem slaat alarm vóór een mogelijke inbraak plaatsvindt en voorkomt zo eventuele schade.

Hoe werkt BlueShield?

BlueShield werkt met bewegingsdetectoren en intelligente camera’s als een soort onzichtbaar beschermingsschild rond je woning of bedrijfsgebouw. Het is een unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen met een extra beveiligingsperimeter buiten.

5 redenen om voor BlueShield te kiezen


  • Preventief: voorkom elke vorm van schade
  • Onzichtbaar ‘schild’ = optimale bescherming
  • 360° beveiligingsperimeter rondom je gebouw
  • De klok rond bewaking, of je er nu bent of niet
  • Eenvoudig te beheren via mobiele applicatie

BESCHERM JE THUIS

Residentiële toepassing

Een gebroken raam of geforceerde achterdeur, het ongemakkelijke gevoel dat een onbekende in je huis heeft rondgeneusd, kinderen die nachtmerries overhouden aan een inbraak… Je wilt het allemaal liever niet meemaken.

Met BlueShield voorkom je heel wat narigheid. Het onzichtbare maar bijzonder efficiënte ‘schild’ maakt van je woning een versterkte burcht. BlueShield waakt als je thuis bent en houdt een oogje in het zeil als je er niet bent. Dreigt er gevaar, dan brengt BlueShield je onmiddellijk op de hoogte. Je huis wordt een veilige thuis.

BlueShield huis

BEWAAK JE BEDRIJF

Commerciële toepassing

Een bedrijf staat voor kapitaal: een magazijn vol producten, waardevolle materialen en machines, maar ook het bedrijfsgebouw zelf… En dat wil je beschermen. Want wees eerlijk, je steekt toch liever tijd en geld in de toekomst van je bedrijf, dan te worden geconfronteerd met de gevolgen van een inbraak?

BlueShield verruimt de veiligheidsperimeter rondom je bedrijfspand, zo worden ongewenste bezoekers efficiënt op veilige afstand gehouden. Bovendien houdt de mobiele app je de klok rond op de hoogte van elke beweging.

BlueShield bedrijf