RAS Academy

RAS verdeelt kwaliteitsvolle producten die inspelen op de marktvraag. Om alle producten ten volle te kennen en te kunnen installeren is het nodig om een goede, specifieke opleiding genoten te hebben.

Die opleidingen, waar theorie en praktijk elkaar overlappen, verzorgt RAS. In ons volledig uitgerust leslokaal bieden onze lesgevers elke deelnemer de kans om zich vertrouwd te maken met de producten. Het aantal deelnemers is beperkt om een grote interactiviteit te garanderen.

Bekijk onze 11 opleidingen
RAS Academy
RAS Academy
Wie kan deelnemen aan de opleidingen?

De opleidingen zijn voorzien voor RAS-klanten; specifiek voor hun technisch en technisch-commerciële medewerkers.

Waar vinden de opleidingen plaats?

De opleidingen worden georganiseerd in onze kantoren te Kortrijk. Er is een lunch inbegrepen bij de opleidingen die een volledige dag duren.

Er kunnen ook opleidingen op maat gegeven worden. Die worden per uur gefactureerd.

Meer inlichtingen kunt u bij uw contactpersoon bij RAS verkrijgen.

11 opleidingen

Sessie down up
Taal down up
Datum down up
Uur
Plaats down up
de opleidingen worden geladen...

Security Compass

Security Compass is veel meer dan een showroom waar de verschillende toestellen per merk en/of functie zijn gegroepeerd. We gingen dan ook resoluut voor een innovatieve en een dynamische exploitatie van het aanbod aan producten en diensten. Concreet creëerden we een interactieve demonstratieruimte waar verschillende technieken met elkaar vergeleken kunnen worden, terwijl echte situaties zo dicht mogelijk benaderd worden.

In de Security Compass-ruimte kan verder ook een volledige geïntegreerd beveiligingssysteem uitgewerkt worden. Deze ruimte van meer dan 200m² wordt samen met de aangrenzende vergaderruimte ter beschikking gesteld van installateurs die er hun klanten kunnen ontvangen.

meer informatie

Vergelijken 0