nieuws — 15.12.2022

SATEL INTEGRA CONTROL 6.0: ontdek de nieuwe functies van in de app

Nieuwe functies, opgefriste gebruikersinterface en ondersteuning voor spraakassistenten. Satel introduceert deze en andere kwaliteitsverbeteringen in de nieuwste versie van de INTEGRA CONTROL-applicatie.

Satel streeft ernaar de INTEGRA systemen en hun functionaliteit voortdurend verder te ontwikkelen. Vandaag de dag biedt INTEGRA veel meer dan een professioneel alarmsysteem. Een dergelijk uitgebreid ecosysteem vereist even geavanceerde controlemethoden, waaronder afstandsbediening.

De nieuwe versie van de INTEGRA CONTROL applicatie biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden voor de besturing en bewaking van hun systemen.

Versie 6.0 voegt een gloednieuwe functie toe: gebruikers kunnen nu snelkoppelingen maken naar geselecteerde functies.
Deze snelkoppelingen kunnen op hun beurt worden toegevoegd aan het startscherm, zodat gebruikers ze snel kunnen uitvoeren zonder de toepassing te hoeven openen.

De gemaakte snelkoppelingen kunnen ook worden gestart met spraakassistenten. In deze update heeft Satel ondersteuning toegevoegd voor de twee populairste spraakassistenten: Google Assistant en Siri.

INTEGRA CONTROL werkt nu met automatiseringsapps. U kunt uw app bijvoorbeeld automatisch verbinding laten maken met het INTEGRA bedieningspaneel zodra uw smartphone verbinding maakt met uw Wi-Fi-thuisnetwerk.

Deze update introduceert meer opties voor het beheer van het systeem en de bewaking van aangesloten apparaten. Gebruikers kunnen nu hun persoonlijke schema's maken en wijzigen. Voorheen was voor elke wijziging een telefoontje naar een installateur nodig.

Een andere nieuwe functie is het overzicht van het energieverbruik. Gebruikers kunnen het energieverbruik van aangesloten apparaten controleren via de ASW-200 smart plug.

Gebruikers kunnen de huidige kamertemperatuur controleren en de thermostaten beheren. Ze hoeven alleen maar hun voorkeurstemperatuur in te stellen in de applicatie.

Dankzij de ondersteuning van kritische waarschuwingen voor iOS zullen gebruikers geen enkele door het systeem geregistreerde gebeurtenis missen die hun onmiddellijke aandacht vereist. Een soortgelijke functie is ook beschikbaar voor Android- en HarmonyOS-gebruikers.

Een release note is ook beschikbaar op de website van Satel voor DLOADX 1.21 en GUARDX 1.21 software, alsmede voor INTEGRA (Plus) firmware versie 1.21. 

Zie voor meer informatie de videopresentatie van Satel.

Vergelijken 0