nieuws — 20.01.2022

Lancerings promotie : ZKTeco’s ZPad Plus QR

Het scannen van het Covid Safe Ticket kan vervelend zijn, vooral op drukke momenten. Je moet opletten om vergissingen te voorkomen en zo het risico van een boete te vermijden. Als u dan nog een toegangscontrolesysteem moet activeren, verliest u tijd.

Met de QR-ZPAD PLUS van ZKTeco zullen uw klanten de bezoekersstroom sneller en efficiënter kunnen controleren. De QR-ZPAD PLUS een geïntegreerde QR-codelezer waarmee het digitale COVID-certificaat van de EU in realtime kan worden geverifieerd. In het belang van de privacy wordt er geen informatie op het toestel noch in een cloud opgeslagen.

Zodra de Covid Safe Ticket controle niet meer nodig is, kan de terminal worden gebruikt voor zijn basisfuncties: toegangscontrole en/of tijdregistratie. (RFID)

ZKTeco heeft het scannen en controleren van het Covid Safe ticket in haar nieuwste producten geïntegreerd en geautomatiseerd, waardoor de processen van het receptie- en beveiligingspersoneel voor toegangscontrole worden vergemakkelijkt.

Om u in staat te stellen de mogelijkheden van de ZKTeco QR-ZPAD PLUS te ontdekken, bieden wij de eerste 10 kopers een extra korting aan.
Neem zo snel mogelijk contact op met uw regionale account manager. Hij zal u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden van deze reader en het brede assortiment van ZKTeco producten.

Vergelijken 0