nieuws & promoties — 07.11.2023

Herinnering : presentatie van ANPR oplossingen op 15 november in Gosselies

We nodigen u graag uit voor een uitzonderlijke dag gewijd aan ANPR-oplossingen (Automatic License Plate Recognition), die zal plaatsvinden op 15 november 2023 in onze kantoren in Gosselies. In een wereld waar intelligent voertuigbeheer cruciaal is geworden voor veel industrieën, belooft deze presentatie een niet te missen kans te zijn voor installateurs van toegangscontrole- en CCTV-systemen.

Datum: 15 november 2023
Tijd: 9.00 - 11.00 uur (ontbijt vanaf 8.30 uur)
*Presentatie enkel in het Frans*
Plaats: Rue Pont-à-Migneloux 41, 6041 Gosselies

ANPR-technologie detecteert en identificeert automatisch de unieke nummerplaat van elk voertuig. Dit is een essentieel onderdeel van een complex voertuigbeheersysteem.

Tijdens deze presentatie ontdekt u hoe ANPR technologie nummerplaten uit complexe beelden kan halen, elk teken kan identificeren en de informatie met betrekking tot elk voertuig kan opslaan. Deze technologie is gebaseerd op deep learning algoritmes die een opmerkelijke nauwkeurigheid garanderen. Verschillende oplossingen en technologieën van onze leveranciers zullen worden gepresenteerd.

Klik hier om in te schrijven
Breng me op de hoogte wanneer deze infosessie doorgaat in Kortrijk.

Stel ons gerust al uw vragen over ANPR-technologie. Onze experts staan klaar om u alle informatie te geven die u nodig hebt.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kantoren voor dit uitzonderlijke evenement en om deze verrijkende momenten met u te delen.

Samen maken we de wereld veiliger

Vergelijken 0