nieuws — 30.06.2020

Fusie van ALARM INTERNATIONAL SYSTEMS en RAS Security

Beste klant,

Ik ben verheugd om te mogen aankondigen dat ALARM INTERNATIONAL SYSTEMS en RAS Security vanaf 1 juli fusioneren tot één bedrijf.

De heel positieve feedback op onze alliantie AIS - RAS, de bevestiging van onze complementariteit en van onze gemeenschappelijke filosofie, heeft ons aangemoedigd om onze integratie verder te zetten om deze fusie te bereiken. Er staan nu 45 werknemers ter beschikking op 3 afhaal- en opleidingslocaties (Kortrijk, Charleroi en Geel), die u producten van meer dan 50 merken kunnen voorstellen waaronder de meest gerenommeerde merken op vlak van elektronische beveiliging.

De gegevens van de medewerkers op de verschillende locaties veranderen niet, net als hun bereidwilligheid om u met de beste service te dienen. U kunt hun e-mailadres en telefoonnummer op de site www.rassecurity.com terugvinden.

Na 37 jaar aan het hoofd van AIS heeft dhr Philippe Demoulin mij het management van de gefusioneerde bedrijven toevertrouwd. Ik wil hem bedanken voor het vertrouwen en zijn beschikbaarheid om dit nieuwe bedrijf te helpen ontwikkelen. Ik wil eveneens onze industriële partner Riello Elettronica bedanken, zonder wie dit project niet mogelijk geweest was.

Ik kijk er samen met alle medewerkers van het nieuwe RAS bv-srl naar uit om samen te werken want samen maken we de wereld veiliger.

Met vriendelijke groeten,

Christophe Depuydt

Managing Director RAS bv-srl

Vergelijken 0