nieuws — 18.04.2024

De nachtkluis is vanaf nu toegankelijk in Gosselies

Uw materiaal in Gosselies 24u/24, 7dagen/7

Wenst u uw materiaal in onze vestiging in Gosselies af te halen, maar bent u niet zeker dat u dit zal kunnen doen tijdens de openingsuren? Geen probleem, er is een nachtkluis ter uwer beschikking. Het volstaat een toegangscode aan te vragen via onze orderdesk of bij een volgende bestelling. Deze code zal worden bevestigd per e-mail. Heel eenvoudig dus.

Daarna :

  • Geef bij het doorgeven van uw bestelling aan dat u het materiaal wil afhalen in ons filiaal in Gosselies. Voor online bestellingen kan u dit via het voorziene veld aanduiden.
  • U ontvangt een orderbevestiging met vermelding van uw toegangscode ter herinnering.
  • Uw colli wordt voorbereid in functie van de voorraad, en staat tijdens de openingsuren klaar in ons magazijn van Gosselies
  • Om 17 uur wordt het materiaal in de nachtkluis geplaatst.
  • Via uw toegangscode gevolgd door #, kan u uw materiaal afhalen als het u best past.

Om logistieke en administratieve redenen wordt het materiaal dat zich in de nachtkluis bevindt de volgende dag gefactureerd, of het al dan niet afgehaald werd.

Had u al een code voor de nachtkluis op ons oude adres in Gosselies? Maak je geen zorgen, deze is nog steeds geldig en je kunt hem nog steeds gebruiken.

Geïnteresseerd in deze dienst ? U hoeft niet te wachten tot u een volgende bestelling heeft, vraag nu reeds uw toegangscode aan via orderdesk@rassecurity.com of telefonisch via +32 71 85 13 13.

Nabijheid en samenwerking zijn de essentiële waarden van RAS/AIS. Om u en uw klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Samen maken we de wereld veiliger.

 

Vergelijken 0