nieuws — 14.07.2020

COVID-19 : Stand Alone oplossing

De regering heeft besloten om het dragen van een mondmasker te verplichten in België met ingang van zaterdag 11 juli. Dit te respecteren op de volgende plaatsen: winkels, winkelcentra, bioscopen, casino’s van klasse I en II, theaters en vergaderzalen, auditoria, gebedshuizen, musea, bibliotheken, gerechtsgebouwen (voor delen die publiek toegankelijk zijn), enz. 

Burgers die zich niet aan deze verplichting houden, zijn strafrechtelijk aansprakelijk.

Wij nodigen u dan ook uit om onze TVT oplossing te ontdekken voor het opvolgen van deze nieuwe regelgeving.

De autonome tablet TVT-TD-E2128-TM-TP met groot 8 inch LCD scherm is in staat om contactloos de lichaamstemperatuur te meten via infrarood.

Dank zij verschillende gezichtsherkenning algoritmes kan deze tablet van de fabrikant TVT in real-time het dragen van een gezichtsmasker en verhoogde lichaamstemperatuur met een precisie van 0,3°C detecteren.

Een vocale boodschap confirmeert de gebruiker van een hoge lichaamstemperatuur of het niet-dragen van een gezichtsmasker.

Dit toestel heeft een hoge verwerkingssnelheid en meet de temperatuur in minder dan 2 seconden!

De netwerkverbinding biedt de mogelijkheid om meerdere tablets centraal op een zelfde locatie te beheren via een gratis NVMS software!

De TVT-TD-E2128-TM-TP is zeer eenvoudig te installeren en is de ideale keuze om infecties te controleren en te voorkomen aan elke inkom van gebouwen en publieke zones zoals hospitalen, fabrieken, scholen, restaurants, winkels, stations enz.

De TVT-TD-E2128-TM-TP is een exclusiviteit RAS-AIS

Link naar de documentatie van het product.


Vergelijken 0