nieuws — 04.05.2023

Cathy Boulanger versterkt het internverkoopteam

Na meer dan 10 jaar van succesvolle samenwerking is één van onze gewaardeerde medewerkers, Dominique Demoulin, klaar om nieuwe horizonten te verkennen. Wij willen hem hartelijk bedanken voor zijn bijdrage om de wereld veiliger te maken!

Wat betekent dit voor u als klant? Het rechtstreekse nummer van Dominique (0479 70 41 36) wordt doorgeschakeld naar onze collega Cathy Boulanger. Met haar ervaring in de orderdesk en in het beheren en opvolgen van diverse commerciële projecten is Cathy een grote aanwinst voor het interne verkoopteam.

Het e-mailadres van Dominique zal niet langer worden gebruikt. Wij raden u aan contact op te nemen met Cathy op het volgende adres: cathy.boulanger@rassecurity.com. Voor het Nederlandstalige gedeelte kunt u ook contact opnemen met onze collega Philippe Delwiche op philippe.delwiche@rassecurity.com

Tot slot willen wij Dominique hartelijk danken voor de inspirerende relatie die hij met onze beveiligingsinstallateurs heeft opgebouwd. Wij wensen hem alle succes toe in zijn nieuwe uitdaging!

Wij kijken ernaar uit om u onze expertise op het gebied van beveiliging te blijven aanbieden en om met ons competente en gepassioneerde team aan al uw wensen te voldoen.

Het RAS/AIS-team

 

 

Vergelijken 0